A. Lutonského 716/11, Liptovský Mikuláš 031 01, SR
0911 803 335   

Potešte svoju dušu stavebnicou s raketovým štartom inšpirovaným agentúrou NASA. Táto úžasná LEGO krabica obsahuje modulárnu multifázovú raketu s kokpitom, booster a moduly na skladovanie užitočného nákladu, jednokoľajnicovú železnicu so zastávkami pri rakete, výskumný priestor s tréningom na vyhľadávanie geód a riadiacu vežu. Obsahuje aj štartovaciu plošinu s otvárateľnými vežovými ramenami, prieskumné vozidlo s kĺbovým ramenom, riadiacu vežu na odpálenie rakety s odnímateľným oknom, funkciu rozkladania a odpočítavania. 

Sada tiež obsahuje 6 minifigúrok z edície LEGO® City: 2 astronautov, 2 vedcov, riaditeľa štartu a technika pozemnej obsluhy, ako aj figúrku robota.
Táto detailná stavebnica zahŕňa aj otvárateľnú riadiacu vežu s odnímateľným oknom, 2 stoly s malými obrazovkami, veľké obrazovky na odpočítavanie a monitorovanie teleskopu a vesmíru, kde sa dá vložiť mobilné zariadenie, ako aj štartovaciu plošinu s otvárateľnými vežovými ramenami na odpálenie rakety a plochu výskumného priestoru s dlaždicou s tajným symbolom
Príslušenstvo zahŕňa 2 geódy, ktoré sú novinkou pre jún 2019, 2 prilby s modrými priezormi, lupu, skener, dlaždicu s tajným symbolom, kotúčovú pílu, francúzsky kľúč, mobilný telefón, 4 vodné dieliky a kameru, ako aj oddeľovač kociek.
Stojaca raketa meria vyše 42 cm na výšku, 11 cm na šírku a 6 cm do hĺbky.
Vesmírny teleskop s uzavretými krídlami meria vyše 9 cm na dĺžku a 3 cm na šírku.
Prieskumné vozidlo so zasunutým ramenom meria vyše 5 cm na výšku, 9 cm na dĺžku a 7 cm na šírku.
Uzavretá riadiaca veža meria vyše 18 cm na výšku, 13 cm na šírku a 13 cm do hĺbky.
Štartovacia plošina so zatvorenými ramenami veže meria vyše 24 cm na výšku, 12 cm na šírku a 12 cm do hĺbky.
Jednokoľajnicová železnica meria vyše 3 cm na výšku, 10 cm na dĺžku a 3 cm na šírku.
Jednokoľajnicová železničná trať meria vyše 8 cm na výšku, 36 cm do hĺbky a 47 cm na šírku.

Vlastnosti výrobku

  • Hmotnosť: 1,8 kg
  • Rozmery: 37,8 x 48 x 9,4 cm
  • Požadované batérie: nie

Za zváženie stojí tiež:

NAMOTAJ SA NA VEDU