A. Lutonského 716/11, Liptovský Mikuláš 031 01, SR
0911 803 335   

Globus je štylizovaný model Zeme so súborom dekoratívnych kontinentov, rotujúcim mechanizmom a zvláštnymi doplnkami, ktoré robia tento model ešte zaujímavejším. Všetky detaily sú z kvalitnej preglejky a predrezané precíznym laserom. Na zostavenie Globusu nie je potrebné žiadne lepidlo ani ďalšie nástroje.

Hlavný modul modelu sa skladá z dvoch častí: telesa zeme, ktoré je osou naklonené pod rovnakým uhlom ako skutočná planéta, a podstavca s mechanizmom.  Rovnako ako väčšina modelov Ugears, aj Globus je uvedený do pohybu pomocou gumičkového motorového mechanizmu.
Okrem hlavného modulu je model vybavený dvoma vymeniteľnými extra časťami: raketoplánom a družicou Sputnik. Obe tieto časti sú tiež poháňané gumovým motorom a sú pripojené k hlavnému modulu prostredníctvom planétového prevodu. 

 Vďaka tomuto spojeniu obiehajú tieto časti  takmer dvakrát rýchlejšie ako planéta a uskutočňujú takmer dve úplné otočenia jedným potiahnutím navíjacej páky.
Model je ľahko zostaviteľný a je veľmi zaujímavé ho sledovať v pohybe. Unikátny mechanizmus a ikonický dizajn - všetko charakteristické vlastnosti, vďaka ktorým sú modely Ugears chytrým darčekom a dokonalou dekoráciou pre akýkoľvek domov alebo kanceláriu.

Prírodný materiál

Všetko je z dreva, žiadne plasty. Jedinou výnimkou je gumička, ktorá poskytuje energiu na pohyb modelu.

Funkčný model

Model je funkčný, prepracovaný do detailov. Perfektne poslúži na demonštráciu technických riešení.

Rýchlo a bez lepenia

Na zostavenie modelu nie je potrebné lepidlo, jedná sa o čistú a zábavnú prácu, ktorá poteší ruky nejedného modelára.

Vlastnosti produktu:

  • Rozmery balenia: 378x170x320 mm
  • Rozmery zloženého modelu: 210x185x185 mm
  • Počet častí na zloženie: 184
  • Čas potrebný na zloženie: 4 hodiny

Niečo iné? Skús toto:

NAMOTAJ SA NA VEDU